sport1106 logoHOERA, WE MOGEN WEER SPORTEN, BINNEN EN BUITEN, ZONDER BEPERKINGEN!

De afgelopen twee jaar zijn door de coronabeperkingen veel mensen gaan wandelen. Jij misschien ook?
Regelmatig in beweging zijn, is goed voor het lijf en geeft je voldoening.  Nu het voorjaar er aan komt, wil je vast wat meer uitdaging en een betere  conditie.
Bij de Vereniging Conditietrainen Gaasperdam hebben wij genoeg mogelijkheden voor je, zowel binnen als buiten, overdag of ’s avonds sporten. Gedurende de periodes van de lockdowns hebben wij de indoortrainingen verplaatst naar buiten. Dit bleek een groot succes. Nu het binnensporten weer zonder beperkingen mogelijk is, vormen de buitentrainingen een blijvende aanvulling op ons aanbod.
Wil je ook weer lekker bewegen en meer conditie krijgen en dat het liefst samen met anderen doen? Dan is een groepstraining met gelijkgestemden zeker iets voor jou!

Sluit je aan bij één  van onze groepen. Onze professionele trainers dagen je uit om je grenzen te verleggen en je conditie te verbeteren. De trainingen zijn pittig, maar voor iedereen toegankelijk, ongeacht je niveau.
Kijk op onze website www.conditietrainen-gaasperdam.nl voor meer informatie over de trainingstijden en - locaties, de kosten en het lidmaatschap.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar de ledenadministratie (020 6979973/062814646).

sport1106 01

 

sport1106 02